Meer informatie of reserveren?

Gebruik het onderstaande reserveringsformulier als u wilt reserveren of wanneer u vragen hebt. Wij zullen u dan per mail een beantwoorden of een bevestiging doen toekomen.

Wilt u uw geliefde verassen met een romantische kamer, laat het ons weten en we zorgen dat het voor mekaar komt.

 


 PRIVACY REGELGEVING - AVG

Bescherming persoonsgegevens
Mei 2018
 
BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.
Bijdokkum.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Ik gebruik je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet
 
Bijdokkum.nl wordt beheerd door Aaltje Dijkstra,
eigenaresse (samen met Jilles Dijkstra) van B&B Bij Dokkum, Vakantiewoning Moddergat en Vakantiewoning Dokkum
De Kamp 13B
9192VL te Moddergat
 
Ik verzamel de gegevens die ik je vraag in te vullen als je een aanvraag doet voor één van onze producten en/of diensten: nl overnachtingen bij B&B Bij Dokkum, Vakantiewoning Moddergat of Vakantiewoning Dokkum
Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. 
Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
- Voor- en achternaam
- E-mailadres
- Telefoonnummer
- Bedrijfsnaam
- Straat en huisnummer
- Postcode en woonplaats

Waar gebruik ik de persoonsgegevens voor?
Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je zelf opgeeft voor een info aanvraag of offerteaanvraag, worden gebruikt om bezetting te kunnen checken, een offerte te kunnen maken en/of te antwoorden op de contactaanvraag. Ik sla deze gegevens op in Gmail.com. 
Ik gebruik een telefoonnummer om aankomsttijden te kunnen checken.
 
Je persoonsgegevens worden opgeslagen in het e-mailsysteem en agenda waar ik mee werk: Gmail.com. De servers van GooGle Gmail zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van Google vind je hier. 
 
Ik geef of verkoop je gegevens niet aan derden. Ze zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld. Je betaalgegevens (of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan de servers en worden ook door Bijdokkum.nl, vakantiewoningmoddergat.nl of slapendokkum.nl niet opgeslagen. 
 
De enige gegevens die ik opsla zijn:
- Voor – en achternaam
- Adres, postcode en woonplaats
- Telefoonnummer
Dit is om je te kunnen informeren over je boeking of op het laatste moment gewijzigde informatie over je boeking door te geven. Soms is het handiger om dat telefonisch te doen. Je bent nooit verplicht om in te vullen.
-E-mailadres
Zodra ik je boeking heb ontvangen, ontvang jij een bevestiging per e-mail. 
 
Beveiliging gegevens
Er zijn passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.
 
Foto's: We vragen bij personen op een foto altijd om toestemming vooraf voor plaatsing op de website. Wie met naam en toenaam, op (foto-)materiaal binnen de media-uitingen van Bijdokkum.nl, vakantiewoningmoddergat.nl of slapendokkum op positieve of negatieve manier tentoon wordt gesteld aan de samenleving en daarbuiten, kan bezwaar maken. In goed overleg wordt de info gerectificeerd of verwijderd. 
 
We koesteren de privacy van onze gasten, bij verdenking van misverstanden daarin of enige andere onduidelijkheid vragen we contact op te nemen om dingen op te helderen!
 
Jilles & Aaltje Dijkstra
-- 

 

Wellness Bed and Breakfast bij Dokkum -  Miedwei 2 - 9138 TG  Niawier

 - 0519-346618 of 06 22 08 68 52 - info@bijdokkum.nl